Pajšl recept
Vnitřnosti odblaňte. Srdce, jazyk, slezinu a plíce můžete v této fázi očistit od tuku a rourek, ale nemusíte, vývar bude silnější a tučnější. Kořenovou zeleninu očistěte a nakrájejte na velké kusy, cibuli rozčtvrťte, stroužky oloupejte. Koření lehce podrťte v hmoždíři, jen aby se narušila struktura
Podobné recepty jako Pajšl
Plněný králíčí hřbet recept
Nevykostěného králíka rozložíme na plát, lehce osolíme a okmínujeme celým kmínem. Vysteleme směsí bůčku a slaniny. Ledviny zabalíme do plátku slaniny a vložíme na směs. Králíčka zabalíme a upevníme jehlami, nebo ovážeme provázkem. Povrch lehce osolíme a obalíme v drceném kmínu.
Podobné recepty jako Plněný králíčí hřbet
Zeleninové rizoto s kuřecím masem recept
Rýži uvaříme podle návodu v osolené vodě. Kuřecí prsa pokrájíme na nudličky, osolíme, přidáme papriku, vegetu a kari koření. Maso orestujeme na rozpuštěném másle. Přidáme zeleninu. Zalijeme trochou vody, přidáme zeleninový bujón a necháme 10 minut dusit.
Podobné recepty jako Zeleninové rizoto s kuřecím masem