Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny) recept
Bažantí maso je šťavnaté, křehoučké a v pohodě se to dá ohřát a jíst i druhý den. Samozřejmě jako každou zvěřinu i bažanta si předem naložím (klasika jako na svíčkovou + jalovec), potom přidám ty švestky a dám péct. Já svíčkovou i z hovězího peču. Vyzkoušej, fakt je to mňamka, opravdu nejlepší přílo
Podobné recepty jako Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)
Jelení steak recept
Postup přípravy. Maso nakrájíme na plátky, cca 2cm vysoké, potřeme je lehce olejem a posypeme drceným jalovce a pepřem. Necháme hodinu odležet při pokojové teplotě. Vhodnou pánev rozpálíme na vysokou teplotu a steaky na ní zprudka opečeme z obou stran. Každou stranu cca 2 minuty. Maso vyjmeme a udrž
Podobné recepty jako Jelení steak
Kančí guláš II
Guláš z divočáka (kančí guláš) ... Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina Maso Zvěřina Oběd ... Steak Diane. Biskupský chlebíček. Litá buchta. Jahodové řezy se zakysanou smetanou. Doporučujeme. 30 minut. Zaječí paštika s cibulkou. 90 minut. Baby kuřátka s nádivkou a zeleninou . 60 minut. Měkk
Podobné recepty jako Kančí guláš II
Divočák s rozmarýnem recept
Do výpeku v pánvičce nalijeme vodu a rozpustíme Masox, kterým podlijeme maso divočáka v pekáčku. Přidáme rozmarýn. Přikryjeme druhou půlkou pekáčku a dáme do trouby na cca 180°C a pečeme za občasného polévání sosíkem. Je li málo výpeku, přidáme trochu horké vody. Po 1 hod. sundáme horní část a stále
Podobné recepty jako Divočák s rozmarýnem
Kančí guláš
Guláš z divočáka (kančí guláš) ... Vynikajici i bez rumu, na ktery jsem zapomela. Poprve jsem varila zverinu a bylo to skvele. Uz jsem nepridavala vyvar, stacilo vino, dusila jsem 2 hodiny. Vyberte, co chcete vytisknout. Ingredience a postup přípravy Hlavní fotografie Galerie Komentáře. Kategorie: M
Podobné recepty jako Kančí guláš
Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ recept
Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ Hodnocení receptu je 4,8 (10) Pro možnost hodnocení se prosím přihlašte. Josef Lerch 5 názorů Doba přípravy 300 min 300 min (300 min příprava) 10. 1. 2015 15:51 Josef Lerch Přidat fotku Suroviny pro 8 Menší porce 8 Větší porce 2 kg 2 kg bok z divočáka (s kostí)
Podobné recepty jako Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“
Srnčí biftek s oblohou recept
Já z divočiny nemusím to, co má peří, výborné ale bylo, když jsem dělala kančí maso na červeném víně. A nebo myslivecký guláš, ten byl také hodně jedlý. Zvěřina, když se dobře udělá, tak to je delikatesa, protože do ní nikdo necpe ty průmyslové krmné směsi s antibiotiky a růstovými hormony. No nic,
Podobné recepty jako Srnčí biftek s oblohou
Rumový zvěřinový guláš recept
3 dcl 3 dcl rumu Nutriční hodnoty Energie: 8 325 kJ / 1 990 kcal; Bílkoviny: 122,53 g; Tuky: 7,46 g; Vláknina: 10,54 g; Cholesterol: 270 mg Sodík: 507 mg Sůl: 1,14 g; Sacharidy: 90,37 g; Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy Osmahneme cibuli, zasypeme paprikou,
Podobné recepty jako Rumový zvěřinový guláš
Kančí ragú s brusinkovou omáčkou recept
V průběhu dušení podle potřeby doléváme vínem, vodou nebo vývarem. Kousek másla dáme do misky, necháme povolit a zapracujeme do něj lžíci hladké mouky. Měkké maso vyjmeme spolu s kořením z hrnce a přidáme máslo. Necháme probublat.
Podobné recepty jako Kančí ragú s brusinkovou omáčkou
Kančí kýta na černém pivu recept
V pekáčku rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a orestujeme. Pak přidáme sádlo a maso ze všech stran zprudka opečeme. Přidáme bobkový list, rozmarýn a zalijeme pivem a vodou. Pečeme v troubě na 190 st. doměkka. Maso během pečení obracíme a poléváme výpekem, pokud je potřeba, pod
Podobné recepty jako Kančí kýta na černém pivu
Nové recepty
V kastrůlku rozpustíme Heru. Po rozehřátí sundáme z vařiče, přidáme 2 sklenky cukru, 3 lžíce kakaa, 2 sklenky vlažné vody. Vše řádně smícháme a... více o Buchta "Terezka" Bramborová babka. Brambory nastrouháme jako na bramboráky (v robotu), slijeme přebytečnou vodu, dáme sůl, vejce, pepř, kmín a maj
Podobné recepty jako Novéy
Meruňkový řez
Meruňkový řez - recept: Upečeme piškot ze 6 vajec. Po upečení potřeme piškot marmeládou, na to dáme hmotu z piškotů, ořechů, meruněk a rumu. Poslední vrstva je krém.
Podobné recepty jako Meruňkový řez
Svíčková na smetaně
Svickova je svickova, ale ja ji nejcasteji delam z kralika, a to takhle: lakem z divokeho koreni - je popsany v drivejsim prispevku - preliji maso a to necham - neleknete se - 5-10dni stat v kameninove nadobe ve sklepe,kde je cca 9 stupnu. Potom maso vyndam, zprudka osmazim, pecu asi hodinu v dusaku
Podobné recepty jako Svíčková na smetaně
Jelení opilá dobrota recept
Maso obalíme v mouce, přidáme k cibulce, opečeme z obou stran, podlejeme vývarem, přidáme chilli omáčku, zamícháme a dusíme cca hodinu, po celou dobu maso obracíme. Na posledních 10 minut varu přidáme na kostičky nakrájené okurky, beraní rohy a okapaný hrášek. Přilejeme rum, promícháme a odstavíme a
Podobné recepty jako Jelení opilá dobrota
Dančí guláš
Guláš z divočáka (kančí guláš) Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty! ... Maso Zvěřina jojo prekop | 8. 4. 2005 14:22. škoda pokazit take pekne a dobre mäso moukou Anonym | 29. 12. 2004 09:38. Až si přečtete recept do konce uvidíte co s okurkou. Kuchařka on-line | 29. 12. 2004 09:30. Strikelu
Podobné recepty jako Dančí guláš