Vymazlené zelí :-) recept
Zelí je má důležitá potravina. Mám doma ještě několik sklenic německého zelí, dobrého a kvašeného, už tedy vím co s další sklenicí. Včera jsem cvičně spáchal Boršč v pomalém hrnci, a jako vždy z pomalého hrnce, znamenitý. Jen tu myslím už je, přidávat dvoják se nemá. Odpovědět
Podobné recepty jako Vymazlené zelí :-)
Zavařené maso recept
pročítám zde Vaše příspěvky a zjišťuji,že všichni zavařujete do sklenic.Od tohoto způsobu jsem upustil už před lety,sehnal jsem strojek na konzervy a vše dávám do plechovek.V porovnání se sklenicí to je jako nebe a dudy.Nejen,že konzerva je mnohem trvanlivější,ale předčí sklo i chuťově.Mám to už vyz
Podobné recepty jako Zavařené maso
Domácí kysané zelí
Jirko můžeš zkusit zelí koupit až později kdy je chladno tj.koncem října.Nesmi být měkké letní zelí.Do hlávky u zeliho na krouhání neprotlačíš prst Pokud máš zelový hrnec a doplníš vodu aby bylo zelí stále pod vodou je to hračka přeji pěkný den.
Podobné recepty jako Domácí kysané zelí
Kvašené zelí do sklenic recept
Po třech týdnech je zelí vykvašené a hotové ke konzumaci. Nyní sklenice se zelím utřeme a odložíme na polici do spíže na chladné tmavé místo. Takto vykvašené zelí vydrží tvrdé bez změny barvy, bez újmy více jak rok, mně se stalo, že i 2 roky. Ochucení kvašeného zelí záleží na každém z vás. Na 1 kg z
Podobné recepty jako Kvašené zelí do sklenic
Salát z hlávkového zelí a zeleniny recept
Vše smícháme ve velké míse. Přidáme deko, cukr, olej a ocet, důkladně rukama promícháme a necháme odpočinout nejméně 24 hodin. Několikrát ještě rukama důkladně prohněteme. Zelí zkřehne a pustí šťávu. Pak salát z hlávkového zelí a zeleniny napěchujeme do sklenic i se šťávou a uložíme do chladu. Výbor
Podobné recepty jako Salát z hlávkového zelí a zeleniny