Studený pikantní bůček
Postup přípravy receptu. 1. Bůček uvaříme v papiňáku spolu s bobkovým listem, novým kořením, masoxem, solí a pepřem. Uvařený, ještě dost teplý bůček potřeme pikantní směsí, zabalíme do alobalu a necháme 2 dny uležet v ledničce. 2. Krájíme na plátky a podáváme s chlebem a cibulkou.
Podobné recepty jako Studený pikantní bůček
Plněný bůček studený
1 Rohlíky pokrájíme na kostičky, přidáme utřený česnek, majoránku, sůl, pepř, rozehřáté máslo, vejce, trochu mléka a rukama pořádně promačkáme. Bůček vykostíme, prořízneme tak, abychom vytvořili plát. Ten hodně prosolíme a naplníme nádivkou. Celý bůček převážeme potravinářským provázkem. Osolíme a p
Podobné recepty jako Plněný bůček studený
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Když je maso měkké, přisypeme na kostičky nebo nudličky pokrájenou kedlubnu (lze použít i patizon) a ještě krátce podusíme, aby byla kedlubna měkká na skus. Dle potřeby přilijeme vývar, zahustíme troškou jíšky, necháme ještě krátce provařit a případně dosolíme a opepříme. 4.
Podobné recepty jako Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Pikantní bůček recept
bůček, česnek, bobkový list, pepř, sůl, česnek, paprika sušená sladká, koření kari, koření grilovací, sůl, pepř, chilli, olej, omáčka worcesterová, omáčka sojová. Bůček vaříme 1 hodinu s kořením. Necháme pořádně vychladnout.Z ostatních surovin uděláme hutnou kaši, kterou vetřeme do vařeného bůčku ..
Podobné recepty jako Pikantní bůček
Bůček na pivu pikantní
1 kg vepřový bůček jíška nebo hladká mouka 1 ks pivo - černé 10° Postup přípravy receptu 1 Bůček pokrájíme na plátky, osolíme, opepříme a posypeme dle chuti mletým chilli. Pokud chceme méně ostrý bůček, tak vyměníme chilli za pálivou papriku. RADA: Jak upéct maso, aby bylo měkké a mělo křupavou kůži
Podobné recepty jako Bůček na pivu pikantní
Pikantní bůček v alobalu recept
Stačí bůček uvařit, potřít ho marinádou z česneku, koření a omáček, poté ho zabalit do alobalu a vyčkat, až se v chladu dostatečně uleží. Chutná skvěle s čerstvým chlebem a dobrým pivem. 4,8 (16×) Jarek71 8 názorů 80 min 21. 2. 2014 23:00 Pikantní bůček v alobalu Anna Kocikova +3 další fotky Přidat
Podobné recepty jako Pikantní bůček v alobalu
Jednoduchý křupavý bůček
Bůček vložíme na minutku do mrazáku, aby sádlo ztuhlo, potom kůži nařežeme na co nejmenší mřížky. Stačí pouze proříznout kůži, sádlo už řezat nemusíme. Doporučuji si s touto operací dostatečně pohrát, výsledek snažení stojí opravdu za to. Velkou cibuli nařežeme na 1-1,5 cm tlustá kolečka a narovnáme
Podobné recepty jako Jednoduchý křupavý bůček
Studený bůček v kořeněné kašičce recept
Suroviny: bůček, sůl, česnek, pepř, bobkový list, česnek, koření kari, sůl, paprika sušená sladká, koření grilovací, omáčka worcesterová, tabasco. Bůček v užších kusech dáme do hrnce s vodou, přidáme sůl, rozkrojené stroužky česneku, kuličky pepře a bobkové listy. Vaříme do doby, až je maso….
Podobné recepty jako Studený bůček v kořeněné kašičce
Studený piškotový nákyp
1. Nákypovou formu vyložíme piškoty, potřeme krémem, opět poskládáme piškoty a takto střídáme, dokud nespotřebujeme všechny suroviny. Potom dáme nákyp do chladničky ztuhnout. Podáváme ozdobený šlehačkou. 2. Krém: čokoládu rozpustíme v mléce s 200 g cukru, mícháme do vychladnutí.
Podobné recepty jako Studený piškotový nákyp
Studený těstovinový salát
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou a zakapeme olivovým olejem. Přidáme kukuřici, tuňáka a bazalku. Do zakysané smetany zamícháme jogurtovou zálivku (prášková forma s kořením) a necháme minutku odstát.
Podobné recepty jako Studený těstovinový salát
Nakládaný bůček za studena recept
Postup přípravy. Bůček povaříme v tlakovém hrnci s trochou vody, 10 stroužky česneku, bobkovým listem, 5 kuliček pepře a solí, asi 25 minut. Po uvaření ještě teplý potřeme marinádou. Zabalíme do alobalu a necháme zchladnout. Uložíme do lednice ještě asi na 7 dní.
Podobné recepty jako Nakládaný bůček za studena
Studený boršč
Postup přípravy receptu. 1. Brambory oloupeme a dáme vařit do osolené vody. Mezitím připravíme boršč. Do velké mísy nakrájíme na nudličky okurky a přidáme nakládanou řepu a nasekanou cibulku. Uvaříme vejce a jemně nakrájená je přidáme k zelenině.
Podobné recepty jako Studený boršč
Studený ovocný dort
1. Dortovou formu vypláchneme vodou a vyložíme piškoty, i po stranách. Ovoce nakrájíme na menší koustky, dáme do kastrolku, přidáme cukr a asi 2 dcl vody a dusíme. Nakonec vlijeme pudink rozmíchaný v trošce vody a uvaříme. Směs nalijeme do dortové formy, dáme ztuhnout do ledničky.
Podobné recepty jako Studený ovocný dort
Dušený pikantní bůček s kedlubnou recept
Postup přípravy. Libovější vepřový bok pokrájíme na kostky a dáme do misky. Přidáme olej, zázvor, česnek, worcester, pepř a trošku osolíme. Vše dobře promícháme a necháme alespoň dvě hodiny proležet, nejlépe však přes noc. Cibuli pokrájíme na kostičky a na troše sádla (oleje) ji osmažíme lehce dozla
Podobné recepty jako Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Pikantní bůčkové nudličky
Postup přípravy receptu. 1. Libový bůček nakrájíme na tenké nudličky, promícháme s kořením Country gril (kořením není třeba šetřit), mírně zalijeme olejem, promícháme a necháme v chladu uležet do druhého dne. Před podáváním zprudka osmažíme na oleji.
Podobné recepty jako Pikantní bůčkové nudličky
Studený čumák
Postup přípravy receptu. 1. Rozpustíme tuk, přidáme čokoládu. Formu na Biskupský chlebíček vyložíme alobalem, nalejeme na dno trochu čokolády a střídáme sušenky, čokoládu a zase sušenky. Poslední vrstvy je čokoláda. Uložíme na 2 hodiny do ledničky, poté koláč překlopíme, opatrně z něj odstraníme alo
Podobné recepty jako Studený čumák
Studentský piškot
1 ks studentská pečeť dle chuti, osvědčila se mi hořká (200 g) tuk kulatá 22 cm Postup přípravy receptu 1 Nejprve si zvážíme vejce i se skořápkou a podle váhy vajec si odměříme váhu cukru a mouky. 2 Žloutky vyšleháme s cukrem do husté pěny, vmícháme olej, vodu, polohrubou mouku s kypřidlem, čokoládu
Podobné recepty jako Studentský piškot
Dušený hříbkový bůček
Cibuli pokrájíme a na trošce tuku osmažíme lehce dozlatova, pak přidáme z obou stran osmažit připravené plátky bůčku. Přidáme nasekaný česnek (množství se nebojíme, dušením se ostrá chuť změní na jemnou, velmi lahodnou), rozmarýn dle chuti a promícháme.
Podobné recepty jako Dušený hříbkový bůček
Studený pikantní bůček
Studený pikantní bůček - recept: Bůček uvaříme v papiňáku spolu s bobkovým listem, novým kořením, masoxem, solí a pepřem. Uvařený, ještě dost teplý bůček potřeme pikantní směsí,
Podobné recepty jako Studený pikantní bůček