Pečená rajčata ve vlastní šťávě recept
Postup přípravy receptu. Troubu předehřejeme na 150°C. Plech vymažeme olivovým olejem a poklademe rozpůlenými rajčaty řezem nahoru. Na každou polovinu rajčete přijde – snažíme se přímo na rozkrojené rajče: špetka tymiánu, plátečky česneku, posypat hnědým cukrem (udělá prima karamelovou příchuť!), po
Podobné recepty jako Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Sušení ovoce v sušičce
Petra | 2. 10. 2015 16:02. Ahoj Lucko měla by se sušit do 50stipnu,to prý se zachovava nejvíce vitamínu a barvyv.Já suším na 48stupnu.Ale každé ovoce je jinak vodnaté tak doba je vždy orientační.Česnek na plátky jsem sušila 24h.Jablka 12h.Raději to susím déle než aby to chytlo plísen Vynikajíci je z
Podobné recepty jako Sušení ovoce v sušičce