Plněná telecí hruď recept
Nakrájíme rohlíky, spaříme horkým mlékem, necháme vychladnout, případně přebytečné mléko vymačkáme! Přidáme nakrájenou petrželku, jemně osolíme, hodně opepříme, promícháme a přidáme osmahnutá játra a vajíčko. Telecí hruď dosolíme, naplníme nádivkou, otvor zašijeme a dáme na rozpálené máslo do pekáče
Podobné recepty jako Plněná telecí hruď
Telecí dušené se žampiony na pivu nebo víně recept
Kuřecí játra se žampiony na víně . Hovězí kližka se žampióny . Hovězí guláš na pivu zahuštěný bramborou . Hlíva se žampiony na smetaně . Kližka na hořčici se žampiony . Hovězí dušené na víně a tymiánu . Kuře na pivu se žampiony .
Podobné recepty jako Telecí dušené se žampiony na pivu nebo víně
Sekaná knížete Ditrichstein
Telecí maso jsem naposledy viděla před 15 lety a to žijí ve velkoměstě. Z telecího masa dělat nějakou sekanou je přímo hřích a to neříkám o dalších ingrediencích - uzené pečené husí a telací játra ??? = (to jsem ani neslyšela). Obyčejný člověk si to nemůže ani jednou za čas dovolit.
Podobné recepty jako Sekaná knížete Ditrichstein
Telecí krk dušený v pomalém hrnci recept
Postup přípravy receptu. Maso nakrájíme na středně velké kostky a zprudka opečeme na sádle, nebo oleji. Do nádoby z pomalého hrnce dáme oloupané a na čtvrtky nakrájené žampiony, mrkev na kolečka, na větší kousky nakrájenou cuketu a cibulky, ze kterých použijeme jen spodní pevné části.
Podobné recepty jako Telecí krk dušený v pomalém hrnci