Tyčinky Surimi smažené recept
Cathleen, nesmíš tak sledovat složení potravin, protože pak zjistíš, ... P.Štěpnička píše, že tyhle tyčinky jsou tresčí maso, napuštěné krabím výtažkem. A jakákoliv tepelná úprava z tyčinek "kraba" vytáhne, takže pak baštíme "obyčejnou" tresku.....
Podobné recepty jako Tyčinky Surimi smažené
Drobenkový jablečný koláč
Tepelná úprava potravin. Ingredience receptu. 100 g másla 100 g cukru krupice 160 g hrubé mouky 4 zralá jablka 3 lžičky rumu 1 citron rozinky nasekané oloupané mandle rostlinný olej Způsob přípravy. Troubu si předehřejeme na 160 stupňů. Připravíme si koláčovou formu, vymažeme ji olejem a vysypeme hr
Podobné recepty jako Drobenkový jablečný koláč
Banánová bábovka
Banánová bábovka je vláčná a ke kávě nebo k čaji pro vaše návštěvy bude skvělá. Její banánová chuť je určitě nadchne... (celý recept)Banánová bábovka je vláčná a ke kávě nebo k čaji pro vaše návštěvy bude skvělá.
Podobné recepty jako Banánová bábovka
Halušky se zelím
Tepelná úprava potravin. Je libo šampaňské a kaviár? Veselé a voňavé Velikonoce. Ingredience receptu. 350 g kysaného zelí 600 g brambor 200 g polohrubé mouky 180 g slaniny špetka soli špetka mletého černého pepře rostlinný olej; Způsob přípravy.
Podobné recepty jako Halušky se zelím
Tvarohová buchta na plech
Tepelná úprava potravin. Ingredience receptu. náplň: 500g měkkého tvarohu 1 hrnek mléka 1 hrnek moučkového cukru 2 vejce 1 vanilkový cukr těsto: 2 hrnky polohrubé mouky 1 hrnek moučkového cukru 2 vejce 1 hrnek mléka ¾ hrnku rostlinného oleje 1 prášek do pečiva
Podobné recepty jako Tvarohová buchta na plech
Gnocchi s jarní zeleninou a špenátem
Tepelná úprava potravin. Je libo šampaňské a kaviár? Ingredience receptu. 6 stroužků - český česnek sůl 1 kg bramborové gnocchi tvrdý sýr - např. Gran Moravia 10 ks ředkvičky černý pepř - mletý kmín - mletý 1 - 2 dl mléko - polotučné 2 ks špenátový protlak
Podobné recepty jako Gnocchi s jarní zeleninou a špenátem
Hospodský vepřový guláš
Tepelná úprava potravin. Jsou jáhly součástí vašeho jídelníčku? Klíšťata si už brousí sosáčky! Víme, jak se jim účinně bránit! Ingredience receptu. 800 g vepřového masa z plecka 400 g cibule 3 lžíce vepřového sádla sůl celý kmín mletá červená paprika
Podobné recepty jako Hospodský vepřový guláš
Kuřecí směs se zeleninou a rýží
Tepelná úprava potravin. 5 důvodů, proč dát šanci rostlinám ze supermarketu. Ingredience receptu. 1 červená paprika 1 žlutá paprika 500 g kuřecího masa 1 bobkový list 2 stroužky česneku 200 g mladých hrachových lusků 0,5 hrnku rýže sůl olej na restování
Podobné recepty jako Kuřecí směs se zeleninou a rýží
Sýrové noky
Sýrové noky můžete připravit z eidamu, nebo třeba z ementálu. Použít je můžeme jako skvělou přílohu k masu, nebo samotné
Podobné recepty jako Sýrové noky
Brambory pečené v alobalu
Tepelná úprava potravin. Potraviny a nápoje, které jsou strašákem pro vaši pleť ...
Podobné recepty jako Brambory pečené v alobalu
Tvarohový koláč
Způsob přípravy. Dohromady smícháme tvaroh s vejci, mlékem a moučkovým cukrem, popřípadě rozinkami. Stranou si pak smícháme mouku s cukrem a práškem do pečiva.
Podobné recepty jako Tvarohový koláč
Bramborové knedlíky od babičky
Bramborové knedlíky od babičky, připravené k pečené huse nebo kachně, jsou prostě nenahraditelné. Milujeme je samozřejmě také ke špenátu a nebo jen tak polité sádlem s osmaženou cibulkou...
Podobné recepty jako Bramborové knedlíky od babičky
Holandský řízek
Způsob přípravy. Vepřové maso dobře umeleme na masovém strojku. Vybraný sýr nastrouháme nahrubo. Oboje smícháme v míse, okořeníme mletým pepřem a podle chuti osolíme.
Podobné recepty jako Holandský řízek
Čočkový salát s těstovinami
Tepelná úprava potravin. Jsou jáhly součástí vašeho jídelníčku? Ingredience receptu. 150 g čočky, 200 g těstovin, 200 g konzervovaných rajčat, 1 velká cibule, 2 řapíky celeru, 1 mrkev, 50 g zelených oliv, 200 ml vody, hrst bazalky, 1 lžička papriky a kmínu,
Podobné recepty jako Čočkový salát s těstovinami
Panna cotta
Tepelná úprava potravin. Ingredience receptu. 500 ml smetany ke šlehání 100 ml mléka 2 plátky želatiny 200 g cukru 1 ks vanilkového lusku máte ovoce na ozdobu; Způsob přípravy. Krémový italský dezert Panna cotta je výtečný.
Podobné recepty jako Panna cotta
Bavorské vdolečky
Tepelná úprava potravin. Co o kávě ještě nevíte? Je libo šampaňské a kaviár? Ingredience receptu. 60 g změklého másla olivový olej 60 g cukru krupice 400 g polohrubé mouky 1 citron 25 g droždí 150 ml mléka 2 žloutky rum sůl Způsob přípravy.
Podobné recepty jako Bavorské vdolečky
Vepřová panenka se smetanovou omáčkou
Tepelná úprava potravin. Ingredience receptu. 3 dl smetany ke šlehání 1,50 kg vepřové panenky 1 špetka sušené bazalky steakové koření 1 lžička bazalkového pesta 1 rajče 1 lžíce olivového oleje mletý pepř 4 barev sůl; Způsob přípravy.
Podobné recepty jako Vepřová panenka se smetanovou omáčkou
Tvarohový nákyp
Tvarohový nákyp je výborný nápad pro milovníky sladkých jídel. A to jsou nejen děti, ale i mnozí dospělí... (celý recept)Tvarohový nákyp je výborný nápad pro milovníky sladkých jídel.
Podobné recepty jako Tvarohový nákyp
Vánoční marokánky
Tepelná úprava potravin. Je libo šampaňské a kaviár? Jsou jáhly součástí vašeho jídelníčku? Ingredience receptu. 3 dkg hladké mouky 8 dkg moučkového cukru 2 dkg másla 10 dkg nasekaných mandlí 10 dkg rozinek 2,5 dl mléka 10 dkg umletých vlašských ořechů
Podobné recepty jako Vánoční marokánky
Mandlové sušenky
Tepelná úprava potravin. Potraviny a nápoje, které jsou strašákem pro vaši pleť ...
Podobné recepty jako Mandlové sušenky
Švestková omáčka z povidel
Švestková omáčka z povidel se hodí ke každé zvěřině. A nejen to, bude skvěle chutnat například i k uzenému masu.
Podobné recepty jako Švestková omáčka z povidel
Krémová pórková polévka
Způsob přípravy. Do hrnce s vodou vložíme kuřecí hřbety, osolíme a dáme na 45 min vařit. Mezitím v dalším menším hrnci povaříme ve vodě půl hrnku jáhlových vloček, zhruba 10 minut do úplného změknutí a potom scedíme.
Podobné recepty jako Krémová pórková polévka
Polévka z mražené zeleniny
Tepelná úprava potravin. Klíšťata si už brousí sosáčky! Víme, jak se jim účinně bránit! Ingredience receptu. 500 g vařeného hovězího masa na polévku 1 lžíce olivového oleje 1 l zeleninového vývaru 1/2 lžičky sušeného tymiánu 1/2 lžičky mletého černého pepře
Podobné recepty jako Polévka z mražené zeleniny
Domácí chleba
Tepelná úprava potravin. Je libo šampaňské a kaviár? Potraviny a nápoje, které jsou strašákem pro vaši pleť ...
Podobné recepty jako Domácí chleba
Houbový kuba
Tepelná úprava potravin. Potraviny a nápoje, které jsou strašákem pro vaši pleť ...
Podobné recepty jako Houbový kuba
Kokosové pracny
Tepelná úprava potravin. Ingredience receptu. 120 g másla 1 lžíce medu 50 g cukru moučka 185 g hladké mouky 1 citron 1 lžička rumu 80 g nastrouhaného kokosu 1 vanilkový cukr
Podobné recepty jako Kokosové pracny
Tvarohové knedlíky
Tepelná úprava potravin. Veganství: módní výstřelek, nebo záchrana planety? Klíšťata si už brousí sosáčky! Víme, jak se jim účinně bránit! Ingredience receptu. 1 balíček měkkého tvarohu 200 g polohrubé mouky 2 vejce 35 g cukru krupice 75 g másla
Podobné recepty jako Tvarohové knedlíky
Mrkvová polévka
Tepelná úprava potravin. 5 důvodů, proč dát šanci rostlinám ze supermarketu. Ingredience receptu. 5 šálků zeleninového vývaru 1 cibule 5 mrkví 1/4 šálku olivového oleje 1 snítka tymiánu 1 čerstvý zázvor 2 stroužky česneku čerstvě mletý černý pepř
Podobné recepty jako Mrkvová polévka
Kuře v kari omáčce
Kuře v kari omáčce bude nejlepší s dušenou rýží. Ale ani knedlík nemusí být špatnou volbou.
Podobné recepty jako Kuře v kari omáčce
Rýže na kari se zeleninou
Tepelná úprava potravin. Klíšťata si už brousí sosáčky! Víme, jak se jim účinně bránit! Jsou jáhly součástí vašeho jídelníčku? Ingredience receptu. mrkev - mražená brokolice - mražená hrášek - mražená kukuřice - mražená cuketa bazalka konopná semínka řeřicha celerová nať rýže
Podobné recepty jako Rýže na kari se zeleninou
Pomerančové nanuky
Pomerančové nanuky připravené z čerstvých pomerančů a zralých hrušek jsou zdravé a chutnají skvěle. A v létě je chce každý... (celý recept)Pomerančové nanuky připravené z čerstvých pomerančů a zralých hrušek jsou zdravé a chutnají skvěle.
Podobné recepty jako Pomerančové nanuky
Pomazánka z Nivy
Způsob přípravy. V míse utřeme tvaroh s česnekem a Nivou. Postupně přidáváme mléko a ze všeho vyšleháme hladkou kaši. Hermelín nakrájíme na malé kousky a zlehka ho nakonec přimícháme do pomazánky.
Podobné recepty jako Pomazánka z Nivy
Staročeský vánoční kuba
Tepelná úprava potravin. Ingredience receptu. 80 g sušených hub 500 g krupek 250 g vepřového sádla 1 cibule 4 stroužky česneku 2 lžíce másla sůl mletý černý pepř sušená majoránka; Způsob přípravy. Staročeský vánoční kuba je chutné a vydatné jídlo, tradičně připravované na štědrodenní stůl. Většinou
Podobné recepty jako Staročeský vánoční kuba
Mušle plněné ořechovou nádivkou
Sladké pečivo s ořechy je vhodným pohoštěním pro kávové dýchánky s přáteli. Jako dětská svačina na doplnění energie je j
Podobné recepty jako Mušle plněné ořechovou nádivkou
Bramborové placky
Bramborové placky můžeme podávat jako přílohu k masům, nebo je můžeme se škvarky či s dušeným špenátem předložit jako hl
Podobné recepty jako Bramborové placky