Staročeský bác neboli liťák recept
Spíš by to měla být víc kynutá buchta. Škvarky nedávaly babky do těsta, ale nasypaly je na pekáč a zalily těstem. Jsou chřipavější a bác není tak mastný, protože se dole zatáhnou. U nás platilo: spíš tenký, aby se pěkně propekl. Na hustotu těsta musí být odhad. Bác nesmí být (ani když je studený) br
Podobné recepty jako Staročeský bác neboli liťák
Dvoubarevné lakované rohlíčky recept
Do vlažného mlieka dáme 1 PL cukru (odoberieme z celkového množstva), vmiešame droždie a necháme stáť cca 20 min.V múke rozmiešame soľ, cukor,…
Podobné recepty jako Dvoubarevné lakované rohlíčky
Dvoubarevný závin recept
Spracujeme zvlášť svetlé a zvlášť tmavé kysnuté cesto ( necháme najprv vykysnúť kvások , potom spracujeme cesto ). Každé cesto rozdelíme na…
Podobné recepty jako Dvoubarevný závin