Hot Pot (Zapečené brambory) recept
Tento recept je původem z Nizozemska, ale o jeho autorství se již několik století přou Nizozemci s Holanďany. Rozdíl mezi holandskou a nizozemskou verzí je ten, že zatímco Nizozemci do brambor přidávají tymián, Holanďané přidávají marjánku (konopí). Díky tomu si jejich verze získala větší oblibu.
Podobné recepty jako Hot Pot (Zapečené brambory)
Bábovka recept
Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Všechny sypké ingredience smícháme v míse. Přidáme tři žloutky, sklenici oleje a hrnek teplé vody. Vše zamícháme. Z bílků ušleháme sníh a vmícháme do těsta. Podle chuti můžeme přidat rozinky, ořechy nebo kokos. Asi 2/3 těsta nalijeme do vymazané a mouko
Podobné recepty jako Bábovka
Sušenky 'Chocolate Chip Cookies'
Petrolina | 19. 2. 2017 15:38. Noookdo tady píše, ze pracoval dle receptu a povedly se,jednoduše nemluví pravdu nebo neví, jak ma vypadat originál cookie :-D prvně jsem pekla přesně podle návodu a vznikly mi jednak značně roztekle ale hlavně šíleně cukrem krupave placky, které s cookies neměly nic s
Podobné recepty jako Sušenky 'Chocolate Chip Cookies'