Tradiční valašská kyselica recept
Chutná vydatná polévka ze zelí, brambor, klobásy, slaniny a zakysané smetany. Recept na opravdu sytou polévku, která se může podávat místo hlavního jídla.
Podobné recepty jako Tradiční valašská kyselica
Tradiční italské lasagne
Pletete tady totiz jablka s hruskama dohromady. Nevim jak by se vam libilo, kdybych tady napsal recept na tradicni ceskou svickouvou a misto mrkve bych dal rajcata, misto celeru cesnek, a misto petrzele pomeranc. Tak si nejdrive dejte dohromady co tady nekteri vubec pisete a potom se tady o tom bavt
Podobné recepty jako Tradiční italské lasagne
Tradiční belgické vafle
V míse smícháme suché přísady. Oddělíme bílky od žloutků a bílky ušleháme do tuha. K suchým přísadám přidáme olej, mléko a žloutky a šleháme dokud není těsto na vafle hladké.
Podobné recepty jako Tradiční belgické vafle
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Je-li směs řidší, přidáme do sekané strouhanku. Opět vše promícháme tak, aby se ingredience krásně spojily. Vařečku či lžíci odložíme a hněteme za pomocí rukou, protože v tom spočívá celé tajemství úspěchu.
Podobné recepty jako Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Tradiční valašská kyselica recept
Chutná vydatná polévka ze zelí, brambor, klobásy, slaniny a zakysané smetany. Recept na opravdu sytou polévku, která se může podávat místo hlavního jídla. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Tradiční valašská kyselica
Poctivá zelňačka
Namočíme si houby. Brambory oloupeme a nakrájíme na menší kostky. Dáme vařit do vody. Když jsou brambory téměř měkké, přidáme nepropláchnuté zelí, klobásu nakrájenou na kolečka a houby.
Podobné recepty jako Poctivá zelňačka
Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Ty nejlépe hodnocené recepty na jednom místě. Podle počtu hlasujících i počtu udělených bodů. Vyberte si ten nejlepší recept.
Podobné recepty jako Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Nové recepty
Podívejte se na nejnovější recepty, které uživatelé přidali a nechte se s chutí inspirovat.
Podobné recepty jako Novéy
Masarykovo cukroví z Krkonoš
Jinak já jsem mlsná, tohle je jedno z nejlepších cukroví, co znám. Navíc nedá skoro žádnou práci. Lze ho jíst už dva tři dny po upečení, po týdnu v chladu, je ale lepší.
Podobné recepty jako Masarykovo cukroví z Krkonoš