Rakytníkový sirup zastudena recept
Rakytník každý podzim sklízím tak, že vezmu malou stoličku, velký lavor a manikurní nůžky. Usadím se a pak už jen odstřihávám bobulky z větviček, občas se píchnu o trn, ale alespoň vím, že nejsem šípková Růženka a tohle mě spíše probere.
Podobné recepty jako Rakytníkový sirup zastudena
Rybízová marmeláda
Já jsem ze 2 kg rybízu,propasíroval 1 350 ml šťávy. Po přidání 1kg cukru(máme ji radši kyseljší) a 30 minutovém. vaření, jsme naplnili 6 ks zavařovacích sklenic 1 sklenice má obsah 350 ml) ... Podmínky pro užívání služby informační společnosti;
Podobné recepty jako Rybízová marmeláda
Rakytníkový sirup za studena
Do šťávy přidáme cukr v poměru 1 kg na 1 litr a mícháme až do rozpuštění. To je vše. Hotový sirup je třeba skladovat ve tmě a chladnu. Kdo má chladný tmavý sklípek, úplně postačí, mně v něm sirup vydržel dva roky a nezkazil se. Není-li sklípek, pak zbývá lednička. ... Podmínky pro užívání služby ...
Podobné recepty jako Rakytníkový sirup za studena
Bezinkový likér
Je možné do likéru kromě koření přidat i pokrájený citron, šťáva má pak krásnou barvu a je i chutnější. Znalci doporučují i bezinkovou šťávu s bílým vínem,alkohol zvyšuje účinnost-předpokládám léčebnou :).Na 100g šťávy 1 litr bílého vína
Podobné recepty jako Bezinkový likér
Nevařená rybízová šťáva
Červený rybíz prolisujeme a odměříme množství šťávy. Na 1,5 l šťávy přidáme 2,1 l vody a kyselinu benzoovou a necháme přes noc stát. Potom přecedíme přes utěrku. Znovu odměříme šťávu a na 1 l šťávy přidáme 900 g cukru. Necháme stát, dokud se všechen cukr nerozpustí, přičemž občas promícháme.
Podobné recepty jako Nevařená rybízová šťáva
Třešňový likér
Jean Deary | 20. 7. 2009 18:44. Tak jsem zpátky po třech týdnech s komentářem. Dodržela jsem postup i poměr ingrediencí. Třešňový likér je celkem ok, jen se mi zdá moc sladký (každý má ale samozřejmě "jinou chuť") a také že ztratil větší množství alkoholu.
Podobné recepty jako Třešňový likér
Nové recepty
Likér vyrábíme z aronie kanadské, černého rybíru nebo z černého bezu. Bezinky necháme 30 minut vařit v 1 l vody, pak necháme okapat. ... medu a citrónové šťávy. Lehce promícháme, necháme vychladit.... více o Jablkový salát s ořechy. Medový nápoj. ... Podmínky pro užívání služby informační společnost
Podobné recepty jako Novéy