Suroviny
- vepřová krkovička
- Cibule
- Česnek
- Máslo
- Oregano
- Tymián
- Ocet
- Olivový olej
- Sůl
- Pepř
- chleba
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Postup přípravy
- Maso nakrájejte na plátky a osolte, opepřete z obou stran. Ke krkovičce připravte restovanou cibuli – ve woku rozehřejte olej, nechte rozpustit máslo, orestujte na něm cibuli, přidejte nasekaný česnek, tymián a oregano. Osolte a opepřete a cibuli nechte zkaramelizovat. Pak přilijte kapku octa, promíchejte a sundejte z grilu.
- Na rozehřátý gril vložte krkovičku a pečte z obou stran. Pak přidejte nakrájený chleba a nechejte ho také chvíli opékat.
- Opečené maso vložte k cibuli, aby nasákla vypečenou šťávu. Chleba potřete česnekem, položte na něj zkaramelizovanou cibuli a navrch krkovičku.