VIDEO: Cizrnové křupky

Cizrnové křupky

Moje hodnocení
3x

Co se zbylou uvařenou cizrnou, která už se nevešla do hummusu? Šéfkuchař Radek David z ní připravuje velmi rychlou křupavou chuťovku. Jak na její přípravu krok za krokem, se podívejte ve VIDEOreceptu hned v úvodu.

1 porce
30 minut

Suroviny

Cizrnové křupky si oblíbíte. Tuto domácí slanou chuťovku můžete podávat jako "zobání" k pivu i vínu.

Postup přípravy

  1. Uvařenou a osušenou cizrnu vhoďte do rozpáleného slunečnicového oleje.
  2. Usmaženou cizrnu dokřupava přesypte na ubrousek a nechte okapat olej.
  3. Ještě horkou ji osolte a nechte vychladnout. Nyní ji můžete podávat.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Radek David


Přečtěte si také

Recepty