Ostrá pomazánka, která se hodí především na jednohubky.
Hodnocení
2.1
/ 5 (56x)
Doba přípravy
15 min
Chutnalo
1x
Ingredience
4 lžíce
majonéza
2 lžíce
kečup
4 ks
nakládaná feferonka
pepř a sůl
1 ks
okurky kyselé
200 g
ementál
na ozdobu
okurky kyselé
Postup přípravy
Sýr nastrouháme, nebo koupíme již strouhaný. Feferonky zbavíme zrníček a jemně nakrájíme.Okurku jemně nastrouháme.
Sýr vložíme do mísy, přidáme usekané feferonky, majonézu, kečup a nastrouhanou okurku. Osolíme a opepříme podle chuti. Vše řádně promícháme a necháme rozležet.
Hotovou pomazánku mažeme na kolečka rohlíků a zdobíme okurkou.