Jednoduchý recept na přípravu čerstvých makrel, které pečeme na roštu a podáváme jako hlavní chod se zeleninou a bramborem.
400 g | čerstvá makrela |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý bílý pepř | |
na ozdobu | |
citron | |
marináda | |
50 ml | olivový olej |
2 lžíce | ocet vinný |
1 lžíce | rybí koření na rožnění |
podle potřeby | |
citronová šťáva | |
sekaná čerstvá bazalka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena