Recept na vepřovou panenku plněnou anglickou slaninou, směsí žampionů a rukolou. Pokrm výborně chutná s hráškovým pyré a opečeným bramborem.
100 g | anglická slanina |
600 g | vepřová panenka |
náplň | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
1 ks | šalotka |
2 lžíce | rukola |
50 g | sterilované žampióny |
podle potřeby | |
olej | |
vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
příloha | |
1 lžíce | máslo |
2 ks | šalotka |
400 g | hrášek mražený |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena