Vyzkoušejte snadný recept na tresku smaženou v jemném těstíčku. Pokrm podáváme jako hlavní chod s bramborovou kaší.
4 porce | filé z tresky |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
citronová šťáva | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
těstíčko | |
1 ks | vejce |
1 lžíce | bílé víno |
0.5 lžičky | citronová kůra |
5-7 lžic | kukuřičný škrob |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena