Kulaté knedlíky s uzeným masem a kysaným zelím. Recept na tradiční rakouskou přílohu.
těsto | |
---|---|
1 špetka | sůl |
7 ks | vejce |
0.9 l | mléko |
3 ks | cibule |
1 špetka | muškátový oříšek |
0.5 kg | uzené maso |
3 lžíce | čerstvá petrželka |
1 kg | suchá houska |
podle potřeby | |
hladká mouka |
Knedlíky ke svatomartinské huse: Jaké vybrat a jak je připravit?
Svatomartinská husa se bez knedlíků neobejde, které však vybrat? Budou se hodit kynuté houskové, bramborové, špekové, chlupaté, karlovarské nebo snad Pajfálské? A jaké můžeme i zkombinovat?
autor Zipik
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena