Nejdříve si připravíme dresink. Avokádo oloupeme, zbavíme pecky a dužinu rozmačkáme vidličkou dohladka. Pak dužinu zakapeme citronovou šťávou, promícháme s jogurtem, osolíme, opepříme a necháme v chladu odležet.
Papriky očistíme, zbavíme jadérek a nakrájíme na proužky. Salát natrháme na menší kousky. Tortilly připravíme podle návodu na obalu.
Na oleji orestujeme krevety, k nim přidáme nakrájené papriky a vše opékáme tak dlouho, dokud nebudou papriky změklé na skus. Pak směs ochutíme solí a pepřem, rozdělíme na připravené tortilly, poklademe ledovým salátem a pokapeme avokádovým dresinkem. Naplněné tortilly svineme a zajistíme párátkem.
Tortilly plněné krevetami se zeleninou a avokádovým dresinkem podáváme teplé jako předkrm nebo chuťovku.