Vyzkoušejte recept na netradiční přípravu uzené krkovice s teplou sladkokyselou hořčicovou omáčkou a sterilovanými mini cibulkami.
250-350 ml | vývar |
3 lžíce | máslo |
700 g | vakuovaná uzená krkovice |
0.5 sklenice | sterilivané perlové cibulky |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
omáčka | |
1 lžíce | rýžový ocet |
1 lžička | dijonská hořčice |
2 lžíce | třtinový cukr |
1 lžíce | kukuřičná moučka |
1 lžíce | mletá hořčice |
3 lžíce | sójová omáčka tamari |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena