Recept na perníčky, které jsou po upečení hned měkké, takže se nemusí péct dlouho dopředu. Při dobrém uskladnění vydrží velmi dlouho.
2 ks | vejce |
100 g | máslo |
150 g | med |
120 g | cukr moučka |
500 g | hladká mouka |
1 balíček | kypřicí prášek |
12 g | perníkové koření |
na potření | |
---|---|
1 ks | vejce |
poleva | |
1 ks | bílek |
150 g | cukr moučka |
5 kapek | citronová šťáva |
autor Bublina
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena