Staňte se našimi fanoušky na:

Čokoládový krém ganache

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dejte čokoládu do velké mísy. V kastrolku svařte na středním plameni smetanu. Nalijte horkou smetanu na čokoládu. Míchejte, dokud se čokoláda zcela nerozpustí a nebude hladká a lesklá. Přendejte ganache do menší misky, zakryjte kuchyňskou fólií a přitlačte ji na povrch, abyste zabránili vytvoření krusty. Dejte před použitím vychladit do lednice.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |25. řijna 2013
krásné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!