Staňte se našimi fanoušky na:

Čendův salát z čínského zelí

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté zelí nakrájíme na tenké proužky. Vložíme je do mísy, osolíme a promícháme s oloupanou, najemno nasekanou cibulí. Cuketu nakrájíme na plátky a poprášíme paprikou. Pak ji v pánvi na másle prudce opečeme a necháme vychladnout. Ředkvičky nakrájíme na čtvrtiny, papriku (zbavenou semínek) na proužky a oboje přidáme do mísy. Na zálivku smícháme olej s octem, špetkou soli a nasekanou bazalkou. Připravenou zeleninu jí přelijeme, ochutíme špetkou chilli koření, promícháme a dáme na 20 minut chladit. Nakonec do salátu přidáme opečenou cuketu a ozdobíme bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!