Staňte se našimi fanoušky na:

Čerešňový trhanec

Autor receptu: Yvett 185 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V smotane rozmiešame žĺtky, cukor, štipku soli, polohrubú múku a dobre zamiešame. Pridáme z bielkov ušľahaný tuhý sneh a primiešame k cestu. Na plechu rozpálime maslo, nalejeme naň cesto a poukladáme odkôstkované čerešne. Pečieme pár minút v dobre vyhriatej rúre. Ešte nedopečený trhanec z rúry vyberieme, vidličkou ho potrháme a dáme do rúry dopiecť. Upečený posypeme práškovým cukrom a teplý podávame.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Juraj Libiak |3. června 2013
Mňam :) Odpovědět
Megan185 |3. června 2013
Mňaaam! :) Odpovědět
sarka.tuslova |31. května 2013
Moc hezké :) Odpovědět
aB |30. května 2013
mnááááááám Odpovědět
Aidel |30. května 2013
Paráda :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!