Staňte se našimi fanoušky na:

Chřest se sýrovou polevou

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Chřest oloupáme, svážeme do svazečku, postavíme kolmo do hrnce a vaříme v osolené vodě do měkká¨. Uvařený vyjmeme, rozvážeme a vložíme do nahřáté mísy. Z másla a mouky připravíme jíšku, mlékem ji rozředíme a vmícháme jemně nastrouhaný tvrdý sýr. Osolíme, opepříme a nalijeme na připravený chřest. Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme, žloutek vyjmeme. Žloutek i bílek, každé zvlášť rozsekáme na drobno a nasypeme na chřest s omáčkou. Ochutíme sladkou paprikou a zelenou petrželí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!