Staňte se našimi fanoušky na:

Cizrnový dip

Autor receptu: Penelope (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cizrnu přes noc namočíme do studené vody. Druhý den ji asi na hodinu povaříme ( vodu mírně osolíme.) Cizrnu scedíme, ale vývar z ní si necháme odložený bokem. Cizrnu rozmixujeme spolu s česnekem, citrónovou šťávou, vychlazeným vývarem, římským kmínem a solí. Nakonec přidáme sezamovou pastu tahini. Měl by nám vzniknout jemný a hladký dip, který servírujeme nejlépe s pita chlebem, popřípadě s jiným čerstvým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lindi |22. února 2014
Tu pastu tahini jste koupili prosím kde? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!