Staňte se našimi fanoušky na:

Adzuki s koprem a dýní Hokkaido

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Adzuki namočíme přes noc a druhý den vaříme v namáčecí vodě, ve dvojnásobném množství, s bobkovým listem, novým kořením a silnějšími půlměsíčky cibule, celkem 45 minut. 10 minut před koncem varu adzuki osolíme a podle potřeby necháme vyvařit vodu, vznikne hustá rozvařená kaše. Stáhneme adzuki z plotny, můžeme ještě fazole rozmačkat vidličkou nebo vyndat koření a ručním mixérem rozmixovat. Přidáme pokrájený kopr a ume ocet dle chuti. Podáváme s vařenými jáhly a napařenými kostičkami dýně hokkaido. Dýni napařujeme na pařáku do změknutí. Tip: Hotové jídlo můžeme posypat nakrájenou natí pórku a ke každé porci přidáme lžíci kvašené zeleniny pro lepší trávení.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |27. září 2014
1+++ Odpovědět
Alma |24. dubna 2014
uloženo Odpovědět
jobovab |5. září 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!