Staňte se našimi fanoušky na:

Azu ze zvěřiny po tatarsku

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dobře odleželé maso nakrájíme na silnější řízky,naklepeme,osolíme,opepříme, a potom nakrájíme na silnější nudle.Poprášíme mletou červenou paprikou a necháme odležet 2 hodiny.Odleželé maso opečeme za stálého míchání v rozehřátém sádle,podlijeme trochou masového vývaru,přiklopíme a dusíme.Když je maso téměř měkké,přidáme nakrájené kyselé okurky,nasekané chilli papričky a dodusíme.Šťávu zahustíme hladkou moukou nasucho osmaženou a povaříme.Nakonec přimícháme červené víno a pikatní kečup.Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |1. listopadu 2014
ukládám Odpovědět
eviku|3. února 2015
rovněž ukládám, zkusím, mám zrovna dobré maso Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!