Staňte se našimi fanoušky na:

Bezinkový sirup

Autor receptu: Leia (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Do převařené a vychladlé vody naložíme bezové květy a kyselinu citronovou. Necháme tři dny louhovat. Musí se dát pozor, aby nevznikla na povrchu plíseň! Poté scedíme přes plátno do velkého hrnce, vmícháme cukr. Až cukr úplně rozpuštěný, tak scedíme do lahví.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |27. června 2013
mám ráda Odpovědět
cvrcek |18. června 2013
děláváme, super :-) Odpovědět
petra.konfrstova |13. června 2013
dobrota!!také dělám. Odpovědět
jitulka |13. června 2013
super Odpovědět
Semyaza |13. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Leia |13. června 2013
Během louhování v lednici být nemusí, měla jsem za oknem na sluníčku dokonce. Ale musí se hodně dávat pozor krz tu plíseň. Sirupu z této dávky je cca 4 litry .-) Odpovědět
lucikpucik |31. května 2013
už začíná kvést:).musíme uchoávat v lednici?? kolik je asi toho sirupu?? 1* Odpovědět
petra.stefanova.7 |31. května 2013
musí být dobré Odpovědět
zajdixs |12. května 2013
taky děláme Odpovědět
water |10. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!