Staňte se našimi fanoušky na:

Berounské koleno

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné koleno nařízneme na více místech směrem ke kosti a pevnou nití svážeme, aby se při vaření nerozpadlo. Dáme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme 4 stroužky česneku, cibuli, zeleninu, koření a vaříme na mírném ohni podle velikosti asi 1-1,5 hodiny. koleno vyndáme, potřeme olejem, zbylým prolisovaným česnekem a na rozehřátém grilu grilujeme dokřupava asi 45 minut. Během grilování koleno otáčíme, potíráme olejem a lehce poléváme vývarem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!