Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborové placky k masovým specialitám

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Syrové brambory oloupeme, najemno nastrouháme, přidáme mouku, vejce, podle chuti sůl, majoránku, mletý pepř, očištěný utřený česnek a vmícháme řídší těsto. Placky pečeme z obou stran na rozehřátém sádle do růžova. Podáváme horké jako samostatný pokrm nebo jako přílohu k různým masovým specialitám.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lindi |1. března 2014
Ukládám Odpovědět
Proxi |22. února 2014
Ukládám Odpovědět
teufel|12. června 2014
To je přece klasický bramborák, ne? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!