Staňte se našimi fanoušky na:

Břeclavský řízek

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
219× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na troše sádla orestujeme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a na ní opečeme řízky. Potom přidáme na plátky nakrájené okurky, podlejeme vodou a dusíme téměř doměkka. Šťávu dochutíme kečupem, případně dopepříme a dosolíme a dodusíme. Nakonec ji zahustíme moukou a provaříme. Podáváme s rýží či bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sarka.novotna.355 |24. listopadu 2014
Zajimave, ráda vyzkouším Odpovědět
piškot |23. září 2014
1+++ Odpovědět
sonizna |21. května 2014
hm... Odpovědět
Jirinaja |12. května 2014
zkusím Odpovědět
iva.vecerova |12. května 2014
už vím co bude zítra k obědu Odpovědět
Proxi |6. března 2014
Vyzkouším, jsem zvědavá :-) Odpovědět
Makitka |27. února 2014
vyzkoušela jsem a chutná úžasně Odpovědět
kymlal |10. února 2014
zkusím Odpovědět
Marika 3 |17. ledna 2014
mnam musim zkusit Odpovědět
joko |10. ledna 2014
ukladam a i vyzkousim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!