Staňte se našimi fanoušky na:

Burizony v karamelu

Autor receptu: zabickaterezka (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cukr na mírném ohni zkaramelizujeme - vložíme cukr do hrnce a za stálého míchání prohříváme (bude to trvat dlouho, chce to trpělivost).Přidáme salko, změklé plátky másla, burizony a promícháme.Odstavíme z ohně a počkáme, až hmota začne tuhnout.Mezitím si papírové košíčky rozložíme na tác a spodek naplníme čokoládou ( opravdu jen asi 3 mm ) .Poté tvarujeme kuličky, které vkládáme do košíčků. Necháme odležet v ledničce do druhého dne a pak už ,můžeme mlsat. Netvrdnou a jsou moc chutné. Já osobně tento recept dělám na Vánoce. Nekazí se a hlavně jsou přes svátky všechny pryč. Nemusím si lámat hlavu s tím že se to nesní :-)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |21. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
petrapo |19. prosince 2013
děláme podobně a vždy se po nich zapráší! Odpovědět
PetulkaH |24. června 2013
velká mnamka Odpovědět
planeta |7. prosince 2012
utrčitě vyzkouším, recept se mi moc líbí Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!