Staňte se našimi fanoušky na:

Grilované jehněčí špízy

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso odblanit a nakrájet na kostky. Citronovu šťávu a olivový olej ušlehat s prolisovaným česnekem, oreganem, tymiánem, pepřem a solí. Do směsi dát nakrájené maso, zamíchat a nechat přes noc marinovat. Pak ho střídavě navlékáme na jehly s bobkovým listem a kolečky cibule. Špízy grilovat asi 3 minuty z každé strany a potírat přitom zbývající marinádou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |30. řijna 2014
miluji špízy 1++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!