Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš s bramborovou kaší

Autor receptu: Tea (251 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na tento guláš se nejlépe hodí maso z kližky i z plece. Maso opláchneme, osušíme a případně zbavíme tuhých blan a šlach. Nakrájíme ho na větší kostky, oloupeme cibuli a nakrájíme ji na malé kostičky. Připravíme si vývar. V kastrolu rozpálíme sádlo a na něm orestujeme cibuli, jakmile je světle žlutá, přidáme maso a orestujeme. Osolíme, přidáme papriku, majoránku, kmín a prolisovaný česnek. Promícháme a zalijeme vývarem tak, aby bylo maso ponořené. Maso dusíme pod pokličkou na mírném ohni. Pokud je potřeba podléváme vývarem a promícháme. Když je maso poloměkké, necháme šťávu zčásti vysmahnout, zaprášíme moukou, promícháme, osmahneme a poté znovu přelijeme vývar a dusíme, až je maso měkké. Hotový guláš podle potřeby přisolíme. Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |25. řijna 2013
no, tak to nevím, jestli bych si dala guláš s kaší:), raději zůstanu u toho knedlíku nebo chleba ;) Odpovědět
Aidel |5. března 2013
Dáme si :) Odpovědět
Jirinaja |25. února 2013
to neznám - guláš s kaší, ale proč ne? Odpovědět
klara4 |25. února 2013
zajímavá kombinace s bramborou kaší Odpovědět
jana.remkova.7 |25. února 2013
Já guláš miluji, ale taky s knedlíkem:-) Odpovědět
Jirulle |25. února 2013
Abych pravdu řekla, guláš s bramborovou kaší jsem ještě nejedla, ale určitě to bude dobrota - vypadá moc hezky!:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!