Staňte se našimi fanoušky na:

Albánský guláš

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí a jehněčí maso pokrájíme na kostky,slaninu na menší kostičky.Cibuli nakrájíme,na sádle osmahneme a přidáme pokrájené maso a slaninu.Osmahneme,přidáme rajčatovou omáčku a přikryté dusíme v kastrolu doměkka.Podle potřeby podlijeme rajčatovou šťávou a když je maso měkké,přidáme sterilované fazole a podusíme. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |26. září 2014
1+++ Odpovědět
Marťula09 |11. dubna 2014
Vypadá pěkně Odpovědět
Konato |6. listopadu 2013
To bude určitě velmi chutné. Ukládám. Odpovědět
i |20. srpna 2013
fajn Odpovědět
Victor |3. července 2013
Asi tak! Odpovědět
Peťa:-) |2. července 2013
To "albánský" je tam jen kvůli tomu jehněčímu? Odpovědět
kote19 |26. června 2013
zkusím Odpovědět
sari |1. června 2013
mnam Odpovědět
honzíček |27. května 2013
supr 1+ Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!