Staňte se našimi fanoušky na:

Vídeňský guláš s klobásou

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájet maso i klobásy, půlkolečka cibule orestovat na oleji do tmavě hněda. Přidat maso, osolit a opepřit, zaprášit paprikou a za stálého míchání opékat. Do opečeného masa vmíchat protlak a krátce prohřát, zalít vývarem a dusit pod pokličkou za občasného míchání. Když je maso skoro měkké, přisypat klobásy a bez pokličky vařit, dokud hovězí nezměkne úplně. Dle potřeby guláš dosolit a dopepřit, je-li příliš řídký nechat v něm rozpustit střídku z bílého toastového chleba. Guláš nakonec ozdobíme vajíčkem vařeným nahniličku, kyselou okurčičkou a petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |15. dubna 2014
máme rádi guláše, tak vyzkouším i tento Odpovědět
kymlal |3. února 2014
guláše miluji Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!