Staňte se našimi fanoušky na:

Domáci mliečny marcipán na modelovanie

Autor receptu: Janka D. (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
101× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Cukor so sušeným mliekom zmiešame a po kvapkách pridávame vodu,pokiaľ sa celá zmes nespojí a je tvarovateľná. Po zmiesení pridávam ešte za lyžičku CERY,marcipán ostane krásne lesklý a nelepí sa. Túto hmotu používam aj na poťahovanie celej torty. Pripadá mi ako K2 konzistenciou,ale lepšie schne a je vhodná aj na ružičky,lebo krásne drží. Keď ju vyberiem z chladničky,nemusím ju dávať do mikrovlnky,dá sa krásne rukami rozpracovať.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |19. listopadu 2014
1+++ Odpovědět
slu |15. srpna 2014
dobrý Odpovědět
Proxi |14. ledna 2014
Skvělý tip, díky :-) Odpovědět
lukas.piskor |1. listopadu 2013
nádhera Odpovědět
Hanina |27. září 2013
opravdu nádhera, nemám šanci konkurovat Odpovědět
jobovab |27. září 2013
dobré Odpovědět
SimoneckaC |19. září 2013
To je nádhera - zlatý ručičky :-) Odpovědět
piskotka |8. července 2013
roztomilý Odpovědět
Šuldeska |17. června 2013
Krása. Odpovědět
miri3 |16. června 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!