Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí hrachovka

Autor receptu: petra.konfrstova (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli na kostky, přidáme mražený hrášek, prohřejeme, zasypeme moukou, osmažíme a zalijeme vroucí vodou, nebo vývarem. Osolíme a vaříme do měkka. Když je hrášek měkký rozmixujeme tyčovým mixérem, zjemníme smetanou, dochutíme solí, podle hustoty ještě zahustíme a převaříme. Podáváme s opečenou houskou.(já opékám nakrájený toustový chleba na sucho na pěčícím papíru v troubě na 150 stupňů, uzavřené v dóze to vydrží dlouho). Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cvrcek |18. června 2013
dobré :-) Odpovědět
vera.sucha.50 |4. června 2013
ukládám Odpovědět
jitulka |2. června 2013
mnam Odpovědět
petra.stefanova.7 |1. června 2013
zajímavý recept, ráda vyzkouším Odpovědět
luciedostal |31. května 2013
také děláme Odpovědět
Menzy |30. května 2013
máme rádi, děkuji za tip s opečenou houskou!!! Odpovědět
J |30. května 2013
vyzkousim Odpovědět
mamina1985 |30. května 2013
vyzkouším,máme rádi Odpovědět
Vlasta78 |30. května 2013
dobrá polévka Odpovědět
eviti |30. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!