Staňte se našimi fanoušky na:

Dědův zabijačkový guláš

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

4 porce: Očištěné a omyté maso i vnitřnosti nakrájíme na větší kostky. Oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno a česnek utřeme se solí. V kastrolu se silným dnem rozpálíme sádlo a cibuli s česnekem na něm za stálého míchání dozlatova opečeme. Pak přidáme kousky masa s droby a zprudka je ze všech stran orestujeme. Když se vydusí šťáva, kterou maso pustilo, směs osolíme, okořeníme čerstvě mletým černým pepřem a celým kmínem, zaprášíme sladkou paprikou a podlijeme menším množstvím vepřového vývaru. Pod pokličkou dusíme. Když je maso téměř měkké, odstraníme pokličku a necháme šťávu vysmahnout na tuk a pak ji zaprášíme moukou. Osmahneme, zalijeme trochou vývaru a necháme vařit do úplného změknutí masa.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |22. září 2014
ňamka Odpovědět
allys89 |15. září 2013
super recept ;) Odpovědět
kuchticek |2. září 2013
fajn Odpovědět
-3 |29. srpna 2013
fááájn Odpovědět
daramacho |29. srpna 2013
dobré Odpovědět
jobovab |29. srpna 2013
dobré Odpovědět
Rentiér1946 |7. srpna 2013
moc dobré Odpovědět
cmelakp|20. ledna 2020
4 lžíce papriky na šedesát dkg masa?To mi připadá trochu jako prasárna,ne? Odpovědět
zlatica.nemethova|15. prosince 2013
bomba Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!