Staňte se našimi fanoušky na:

Divočák podle paní hajné

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na sádle necháme zezlátnout pokrájenou cibuli,přidáme maso nakrájené na plátky a osmažíme dočervena.Přidáme všechno koření,zalijeme polovinou piva a zakryté asi 1 hodinu dusíme.Když je maso měkké,necháme vysmahnout a přilijeme mouku rozmíchanou ve zbytku piva.Provaříme jěště asi 10 minut.Podáváme s chlebem,posypané syrovou cibulkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |1. listopadu 2013
dobrý tip, co uvařit z kančího masa ;-) díky Odpovědět
Victor |30. řijna 2013
To se vam chtěl někdo pomstít? Odpovědět
Januse |30. řijna 2013
minulý týden jsme si přivezli kančí maso tak tento recept hned vyzkouším, jen tak pro zajímavost dostali jsme kance jako svatební dar Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!