Staňte se našimi fanoušky na:

Dijonské krevety

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z krevet odstraníme hlavičky a krevety vyloupeme. Každou krevetu nařízneme na hřbetní straně a opatrně z ní odstraníme "žilku". Na velké pánvi rozehřejeme máslo, přidáme krevety a opékáme je za častého míchání 3-4 minuty. Přilijeme smetanu, osolíme, opepříme a vmícháme hořčici. Krevety zahříváme na mírném ohni dalších 5 minut, hotové rozdělíme do misek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!