Staňte se našimi fanoušky na:

Dršťková polévka z bedel

Autor receptu: Teddygirl (42 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • kloboučky, min. 2 větší bedla
  • na smažení cibule olej
  • Maggi
  • 2 lžičky česnek
  • 3 lžíce mouka hladká
  • 1 l voda
  • 1 ks cibule
  • 1 ks masox

Pracovní postup:

Oškrábeme klobouky z bedel, vyřízneme prostřední kolečko a zbylé části kloboučků nakrájíme na nudličky a zalijeme vodou. Vložíme jeden masox a vaříme bez pokličky. Mezitím na vyšší pánvičce osmažíme velkou cibuli na másle, přidáme tři lžíce hladké mouky, zapražíme, dáme mletou papriku a zalijeme vodou. Rozmícháme a přidáme do horké vody s masoxem. Vložíme majoránku, pepř, rozmačkaný česnek se solí a maggi. Vaříme dalších cca 15 minut až jsou houby měkké.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |11. července 2013
chutné Odpovědět
jola |10. července 2013
super Odpovědět
jobovab |8. července 2013
dobré Odpovědět
Alena Luděk Rosulkovi|19. řijna 2017
Dělala jsem poprvé v životě,díky tomuto receptu budu dělat pořád,akorát nemám doma Maggi a nedala jsem a dala dva Masoxy a je výtečná,opravdu moc dobrá :-) Odpovědět
zlata.srbova|10. září 2014
Tak to já jsem se obešla bez sebedestrukčních dochucovadel jako je Maggi a Masox ... nejlepší je majoránka, pepř, sladká a trošku pálivé papriky, sůl, kmín a na konec česnek ... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!