Staňte se našimi fanoušky na:

Filé s parmazánem a rajčatovou omáčkou

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Strouhankou, parmazán, tymián, olej a citronovou šťávu dobře promícháme, na kaši. Filé osolíme a potřeme připravenou směsí. Na pánvi na rozehřátém oleji filé z obou stran opečeme. Do pánve přidáme na plátky nakrájený česnek a orestujeme ho. Pak přidáme rajčatovy protlak a promícháme. Na protlak položíme porce filé a pod pokličkou podusíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzíček |24. května 2013
oo)) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!