Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzká srnčí polévka

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Srnčí maso uvaříme v osolené vodě doměkka.Na sádle osmažíme cibuli nakrájenou nadrobno,zalijeme procezeným srnčím vývarem,přidáme pepř,nové koření,hřebíček a vaříme cca 40 minut.Potom vložíme uvařené a vykoštěné maso nakrájené na malé kostky,oloupaná a pokrájená rajčata a dovaříme.Do hotové polévky zamícháme podušenou rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jan |1. dubna 2013
Recept vypadá dobře, vyzkouším, díky. :-) Odpovědět
jana.h |26. března 2013
to může být dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!