Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzské brambory 2

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Brambory vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Scedíme, necháme sejít páru, oloupeme a nakrájíme na kostky či plátky. Na kostičky nakrájenou cibuli a oloupaný měkký salám osmahneme na pánvi dozlatova, necháme zchladnout. Do zapékací formy vymazané tukem a vysypané strouhankou klademe střídavě vrstvu brambor, cibulku se salámem, strouhaný sýr a brambory. Obsah sáčku Kotány Mix Francouzské brambory umícháme dohladka se smetanou a vejci, omáčkou přelijeme brambory, zastrouháme sýrem a zapékáme v předehřáté troubě 40 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!