Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr s kapary

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce kapra pokapeme citrónovou šťávou, posypeme drobně nakrájenou cibulí a pažitkou a necháme chvíli odležet. Porce osušíme, pokapeme olejem, osolíme, opepříme a vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem. Grilujeme je asi 6 minut, pak je obrátíme, potřeme olejem a grilujeme, až porce změknou. V kontaktním grilu pečeme porce kapra při středním záhřevu 5-7 minut (podle výšky porcí). Mezitím na másle prohřejeme kapary a citrónovou šťávu a při podávání je nalijeme na porce kapra. Vhodná příloha jsou brambory a zeleninový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

šanela |18. března 2013
vypadá krásně, zkusím i na kontaktním grilu Odpovědět
liza |8. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!