Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr se sardelovou pastou

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce ryby opečte s cibulí na másle. V hrnci si připravíme bujon s cibulí a petrželkou, přidáme nastrouhanou citronovou kůru, sardelovou pastu , utřený česnek a povaříme 20 min. Omáčkou kapra přelijeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

holub|28. ledna 2015
jiná chuť kapra - dobrý Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!