Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí řízky se zelím

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krůtí řízky opatrně vodorovně přepůlíme a dáme mezi 2 fólie, přejedeme je válečkem (aby byly ploché) a fólie odstraníme, řízky osolíme a opepříme. Každý řízek obložíme plátkem šunky a jedním šalvějovým lístkem. K řízkům je připneme párátkem. Smícháme mouku, sůl, pepř a řízky obalíme. Ve velké pánvi rozehřejeme olej a máslo, položíme do něj řízky šalvějí dospod a prudce opékáme asi 1 a 1/2 minuty. Řízky obrátíme a opékáme po druhé straně asi 1 minutu dohněda, až jsou propečené. K hotovým řízkům přidáme na talíř dušené červené zelí a dílky citronu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!