Staňte se našimi fanoušky na:

"Králík na houbách"

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • drcený kmín
  • 1 králičí předek
  • 25 g másla
  • 25 g hladké mouky
  • 500 g nakrájených čerstvých hub
  • 75 g slaniny nakrájené na kostičky
  • 1 větší cibule

Pracovní postup:

Nakrájenou slaninu a cibuli lehce osmahněte na oleji, do základu dejte osolené a okořeněné porce masa, podlejte vodou. Pod pokličkou duste do poloměkka, přidejte nakrájené houby. Společně duste doměkka a podle potřeby podlévejte. Změklé máslo promíchejte s moukou, maso vyndejte a šťávu zahustěte. Dobře rozmíchejte, krátce povařte, maso vraťte zpět a prohřejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |23. řijna 2014
dobré Odpovědět
kymlal |28. února 2014
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!